Foto – Shutterstock

Ar ko sader jāņogas? 3 gardu ievārījumu receptes 4

Zemeņu un jāņogu ievārījums

3 kg zemeņu, 1,5 kg jāņogu, 2,5 kg cukura.

Zemenēm atdala kauslapas. Jāņogas nomazgā un notecina. Jāņogas saber katlā un aplej ar ūdeni tā, lai būtu apsegtas. Uzvāra, saspaida ar koka karoti un vāra uz lēnas uguns apmēram

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

15 minūtes. Izberž caur sietiņu. Šķidrumu ielej katlā pie zemenēm un uzvāra. Turpina vārīt uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes. Iemaisa cukuru. Kad cukurs izšķīdis, uzvāra un turpina vārīt uz straujas uguns 15–20 minūtes. Sapilda burciņās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.