Ar sēnēm pildīti tomāti 0

Sastāvdaļas – 3–4 tomāti, 100 g svaigu baraviku vai šampinjonu, 1 sīpols, 1 ēdk. tomātu pastas, 1 ēdk. rīvmaizes, 2 ēdk. eļļas, 10 g siera, 1 ķiploka daiviņa, malti melnie pipari, pētersīļu zaļumi un sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Tomātiem nogriež cepurītes (aptuveni 1/5 no augļa augstuma), ar tējkaroti izgrebj sēklas un daļu mīkstuma.

Sīpolu smalki sagriež un karstā eļļā viegli apcep, pievieno sasmalcinātas sēnes, ķiploku, pētersīļu zaļumus, tomātu pastu un turpina karsēt.

Masai pievieno rīvmaizi, sāli un piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pilda tomātos, pārkaisa sarīvētu sieru, apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes 200 oC temperatūrā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.