Ar vistas fileju sutināti skābēti kāposti 0

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 700 g skābētu kāpostu, 3 – 4 ēdamkarotes tomātu pastas, milzīgs sīpols, 2 ķiploka daiviņas, sāls un pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sīpolu smalki sagriež un katliņā augu eļļā viegli apcep.

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pievieno pie sīpoliem katliņā un visu cep 10 – 15 minūtes.

Pievieno tomātu pastu, visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pielej verdošu ūdeni, lai nosegtos vistas fileja. Samaisa.

Pievieno skābētus kāpostus (ja kāposti ir ļoti skābi, tos noskalo aukstā ūdenī), pievieno piparus un pēc vajadzības arī sāli. Samaisa un visu sautē līdz gatavībai (apmēram 30 – 40 minūtes).

5 minūtes pirms beigām pievieno izspiestu ķiplociņu, samaisa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.