Ar vistas fileju sutināti skābēti kāposti 0

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 700 g skābētu kāpostu, 3 – 4 ēdamkarotes tomātu pastas, milzīgs sīpols, 2 ķiploka daiviņas, sāls un pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Sīpolu smalki sagriež un katliņā augu eļļā viegli apcep.

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pievieno pie sīpoliem katliņā un visu cep 10 – 15 minūtes.

Pievieno tomātu pastu, visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pielej verdošu ūdeni, lai nosegtos vistas fileja. Samaisa.

Pievieno skābētus kāpostus (ja kāposti ir ļoti skābi, tos noskalo aukstā ūdenī), pievieno piparus un pēc vajadzības arī sāli. Samaisa un visu sautē līdz gatavībai (apmēram 30 – 40 minūtes).

5 minūtes pirms beigām pievieno izspiestu ķiplociņu, samaisa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.