Foto-vk.com

Ar vistas gaļu pildīti tomāti 0

Sastāvdaļas – palieli tomāti, vistas fileja, majonēze, garšvielas, siers.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tomātiem izgrebj viduci.

Sarīvē sieru.

Kremlis cenšas īstenot operāciju “glābt ierindnieku Putinu”: eksperts par to, ka šoreiz diktators meistarībā pārspējis pats sevi 5
Kokteilis
Īsi pirms Eirovīzijas pusfināla viss mainās! Bukmeikeri sniedz pretējas prognozes par “Tautumeitu” izredzēm 14
Vai pēc sešiem tiešām nedrīkst ēst? Speciālisti atspēko 10 izplatītus mītus par uzturu
Lasīt citas ziņas

Pannā apcep smalki sagrieztu vistas fileju, pievienojot dažādas garšvielas pēc patikas.

Izgrebtajos tomātos pilda apcepto vistas gaļu, virsū liek kārtīgu majonēzes kārtu un dāsnu sarīvēta siera cepurīti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep 220 grādus sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, kamēr siers virspusē ir viegli apbrūnējis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.