Foto-vk.com

Ar vistas gaļu pildīti tomāti 0

Sastāvdaļas – palieli tomāti, vistas fileja, majonēze, garšvielas, siers.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tomātiem izgrebj viduci.

Sarīvē sieru.

Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Eksperti brīdina par jaunas katastrofas tuvošanos: 90 procenti cilvēces var iet bojā
Lasīt citas ziņas

Pannā apcep smalki sagrieztu vistas fileju, pievienojot dažādas garšvielas pēc patikas.

Izgrebtajos tomātos pilda apcepto vistas gaļu, virsū liek kārtīgu majonēzes kārtu un dāsnu sarīvēta siera cepurīti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep 220 grādus sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, kamēr siers virspusē ir viegli apbrūnējis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.