Arbūza sorbets – saldējums, kuram ir izmantots tikai viens produkts 0

Šī ir ārkārtīgi vienkārša recepte, kura noderēs, gan iepriecinot mazos kārumniekus, gan rīkojot mājas ballīti.

Sastāvdaļas ir, tā teikt, uz aci.

“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Lasīt citas ziņas

Arbūza mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos un sasaldē.

Pēc tam sasalušo arbūza mīkstumu liek blenderī un sablenderē. Pēc vēlmes var pievienot kādu piparmētras lapiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iegūto masu liek jebkurā traukā (kastītē vai uzreiz porciju trauciņos) un vēlreiz sasaldē.

Atvēsinošs sorbets ir gatavs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.