Arbūza sorbets – saldējums, kuram ir izmantots tikai viens produkts 0

Šī ir ārkārtīgi vienkārša recepte, kura noderēs, gan iepriecinot mazos kārumniekus, gan rīkojot mājas ballīti.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas ir, tā teikt, uz aci.

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Arbūza mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos un sasaldē.

Pēc tam sasalušo arbūza mīkstumu liek blenderī un sablenderē. Pēc vēlmes var pievienot kādu piparmētras lapiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iegūto masu liek jebkurā traukā (kastītē vai uzreiz porciju trauciņos) un vēlreiz sasaldē.

Atvēsinošs sorbets ir gatavs.