foto: AP/LETA

Vai šoziem daudz laika pavadījāt Somijā? 0

Bijām uz divām nometnēm, sagatavojāmies mešanai. Tagad dosimies uz siltāku vietu un metīsim tur. Portugālē ir 25 grādi, viss vienuviet – arī rehabilitācijas centri, ledus vannas. Turklāt var atpūsties pie okeāna, iziet no stadiona un izvēdināt galvu.

Reklāma
Reklāma

Kā rit Līnas rehabilitācijas process?

Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kuriem Līgo svētki būs īpaši izdevušies
14 iecienīti produkti, kuru sastāvā ir vielas, kas var veicināt vēža veidošanos 14
Veselam
Jūs nekad vairs neēdīsit šos ēdienus, kad uzzināsit to sastāvu
Lasīt citas ziņas

Viņai iet labāk, un pirmās sacensības plānotas maija beigās Rīgas kausu izcīņā Ogrē – ļoti vajadzīgs būs līdzjutēju atbalsts, lai justos droši. Kopš traumas Līnai gājis ļoti grūti, jebkuram pēc tādas neveiksmes būtu sarežģīti saņemties un darīt to pašu atkal. Ceru, ka neviens drošinātājs neieslēgsies un Līna metīs tālu. Viņa ir mainījusies, kļuvusi kaujinieciskāka, un tā līdz šim pietrūka. Sportam bija nedaudz par maigu, bet tagad ir niknāka, izsalkusi pēc mešanas.

Attiecībās ar tevi arī niknāka?

Nē, nē.

Kā raugies uz pārmaiņām Latvijas Vieglatlētikas savienības vadībā?

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz visām pārmaiņām raugos pozitīvi, domāju, ka tās ienesīs jaunas vēsmas. Varbūt sākumā kaut kas neizdosies, bet ceru, ka Ineta attaisnos uz viņu liktās cerības. Rīgā prasītos viena Eiropas līmeņa stadiona, kas piesaistītu vieglatlētus, atbrauktu uz treniņu nometnēm. Lai šķēpmetējus nedzen prom, bet ar prieku uzņem. Tā trūkst gan profesionāļiem, gan amatieriem. Lielākā problēma jau ir ziemā, jo nav kur trenēties. Rīga ir liela, un sports ir ļoti svarīgs tāpat kā Nacionālā bibliotēka, lai sabiedrība būtu labāka, veselāka.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.