Aromātiskā orhada 0

Sastāvdaļas. 250 g zemesmandeļu (var izmantot arī parastās mandeles), 250 g cukura, ½ citrona, 1 kanēļa standziņa, 1,7 litri silta ūdens, šķipsniņa malta kanēļa pārkaisīšanai.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Ūdenim pievieno citronu, sāli un kanēli, ieber labi samaltas mandeles, rūpīgi samaisa un noliek uz 2 stundām nostāvēties. Pēc tam izkāš caur marli un atdzesē. Pasniedz glāzē ar salmiņu un pārkaisa ar kanēli.

 

 Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.