Foto – Aija Geida
Aromātisks sīrups no ābolu miziņām 0
Sastāvdaļas
• Miziņas no 5 āboliem
• 125 ml baltvīna etiķa
• 80 g cukura
• 80 ml ūdens
• Timiāna zariņš
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Visas sastāvdaļas liek katlā un vāra, līdz šķidrums sabiezē un samazinās apjomā divas reizes. Izkāš un uzglabā ledusskapī. No šāda aromatizēta sīrupa varēs pagatavot brīnišķīgu salātu mērci (kopā ar citrona sulu, eļļu, sāli un pipariem), kā arī garšīgu dzērienu.



