Foto: Aija Geida

Aromātisks tomātu dzēriens ar lupstāju 0

Sastāvdaļas
• litrs tomātu sulas
• 1 citrona sula
• 1 tējkarote mārrutku
• 2 ēdamkarotes sakapāta lupstāja
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Baidens mums šķitīs mīlīgs večuks ar dāvanu maisu.” Krievijā sākusies panika Trampa ultimāta dēļ
RAKSTA REDAKTORS
“Stāvi! Nekāp!” iekšējā balss kliedza, taču pēc viena soļa viņas dzīve apgriezās kājām gaisā…
“Pēc šī atgadījuma mana vēlme izmantot bezskaidru naudu palikusi vēl mazāka” – Marija dalās skumjā pieredzē, kā pēc mātes nāves neizdodas tikt pie “zārka naudas” 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rūpīgi sajauc visas dzērienam paredzētās sastāvdaļas un lej glāzēs. Pasniedz ar ledus gabaliņiem un izrotā ar lupstāja lapiņām. Labi noder, ja ēsts par daudz un vēderā viss stāv uz vietas, jo garšaugs uzlabo gremošanu.

SVARĪGI

Lupstāju neiesaka lietot grūtniecēm un nieru iekaisuma gadījumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.