Foto – Aija Geida
Aroniju ievārījums ar āboliem 0
Sastāvdaļas (1,5 l) – 250 g aroniju, 750 g ābolu, 900 g cukura.
Pagatavošana.
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
Āboliem izņem serdi un tos sagriež gabaliņos. Liek katlā, pievieno aronijas un uz mazas uguns sutina, līdz parādās sula (ja āboli nav sulīgi, jāpielej nedaudz ūdens). Tad pieber cukuru un vāra vēl 15 minūtes. Karstu pilda burkās un pārklāj ar papīru vai lina dvieli. Kad ievārījums atdzisis, uzber mazliet cukura un uzliek vāciņu.



