Foto – Aija Geida
Aroniju ievārījums ar āboliem 0
Sastāvdaļas (1,5 l) – 250 g aroniju, 750 g ābolu, 900 g cukura.
Pagatavošana.
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
“ASV stratēģija izskatās pēc kara pieteikuma Eiropas Savienībai.” Britu eksperts par iespējamiem Trampa rīcības riskiem
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
Āboliem izņem serdi un tos sagriež gabaliņos. Liek katlā, pievieno aronijas un uz mazas uguns sutina, līdz parādās sula (ja āboli nav sulīgi, jāpielej nedaudz ūdens). Tad pieber cukuru un vāra vēl 15 minūtes. Karstu pilda burkās un pārklāj ar papīru vai lina dvieli. Kad ievārījums atdzisis, uzber mazliet cukura un uzliek vāciņu.



