Foto – Aija Geida
Aroniju ievārījums ar āboliem 0
Sastāvdaļas (1,5 l) – 250 g aroniju, 750 g ābolu, 900 g cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti
1
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
Āboliem izņem serdi un tos sagriež gabaliņos. Liek katlā, pievieno aronijas un uz mazas uguns sutina, līdz parādās sula (ja āboli nav sulīgi, jāpielej nedaudz ūdens). Tad pieber cukuru un vāra vēl 15 minūtes. Karstu pilda burkās un pārklāj ar papīru vai lina dvieli. Kad ievārījums atdzisis, uzber mazliet cukura un uzliek vāciņu.



