![](https://lastatic.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/2016/09/ievarijums5.jpg)
Foto – Aija Geida
Aroniju ievārījums ar āboliem 0
Sastāvdaļas (1,5 l) – 250 g aroniju, 750 g ābolu, 900 g cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā
158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši
11
Āboliem izņem serdi un tos sagriež gabaliņos. Liek katlā, pievieno aronijas un uz mazas uguns sutina, līdz parādās sula (ja āboli nav sulīgi, jāpielej nedaudz ūdens). Tad pieber cukuru un vāra vēl 15 minūtes. Karstu pilda burkās un pārklāj ar papīru vai lina dvieli. Kad ievārījums atdzisis, uzber mazliet cukura un uzliek vāciņu.