Foto – Aija Geida

Aroniju ievārījums ar āboliem 0

Sastāvdaļas (1,5 l) – 250 g aroniju, 750 g ābolu, 900 g cukura.

Pagatavošana.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Aculiecinieka FOTO. “Satiksme pilnībā bloķēta…” Smaga avārija uz autoceļa Liepāja-Rucava 58
Lasīt citas ziņas

Āboliem izņem serdi un tos sagriež gabaliņos. Liek katlā, pievieno aronijas un uz mazas uguns sutina, līdz parādās sula (ja āboli nav sulīgi, jāpielej nedaudz ūdens). Tad pieber cukuru un vāra vēl 15 minūtes. Karstu pilda burkās un pārklāj ar papīru vai lina dvieli. Kad ievārījums atdzisis, uzber mazliet cukura un uzliek vāciņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.