Foto-Valdis Semjonovs

Aroniju jogurta kūka. Bez cepšanas! 0

Sastāvdaļas – 50 g jogurta bez piedevām, 50 g saldā krējuma, 1 tējk. želatīna, aroniju sula. Pamatnei: smilšu cepumi (var būt “Selgas”), sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu saputo, pievienojot šķipsniņu sāls un cukura. Želatīnu uzbriedina, pēc tam izkausē ūdens peldē, pievieno putukrējumam. Reizē ar želatīnu saldā krējuma masā iecilā jogurtu un pēc garšas pielej aroniju sulu. Ja vēlas, pievieno arī veselas aronijas.

Kūkas formā aptuveni 2 cm platumā ieklāj sadrupinātus smilšu cepumus, kas sajaukti ar kausētu sviestu (2:1). Pāri liek saldā krējuma, jogurta un aroniju masu. Kūku dažas stundas patur ledusskapī, tad sagriež gabaliņos un liek uz šķīvja, rotājot ar svaigām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.