Foto: LETA

Svari. Nedēļa gaidāma diezgan neitrāla. Enerģijas būs pietiekami daudz. Var rasties dažas finansiālas izdevības. Galvenais – atrasties īstajā vietā un īstajā laikā. Jārēķinās tikai, ka īstos vārdus ceturtdien diez vai izdosies pateikt. Izmantojot dabas doto diplomātiju, viss ir iespējams. 0


Skorpions.
Šī nedēļa var kļūt par jaunu sākumu nozīmīgiem procesiem. Iekšējās pārmaiņas stimulēs uzņemties jaunus projektus, veidot attiecības vai mainīt savus uzskatus. Ceturtdiena būs kā kulminācija naudas problēmu risināšanas jautājumos. Sestdiena un svētdiena piemērotas lietišķiem mērķiem.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas


Strēlnieks.
Šonedēļ neforsē notikumus. Tava stiprā griba un egoisms var nostāties tavā ceļā un būt tavs ienaidnieks, lai gan pašapziņa būs svārstīga. Ja sastopies ar pretdarbību, neskrien ar pieri sienā. Piektdien nebūsi mierā ar sevi, taču drudžaina aktivitāte nav vēlama. Sargi veselību, jo iespējamas saaukstēšanās, pārskati savus mērķus.


Mežāzis
. Daudziem Mežāžiem šonedēļ aktualizēsies darba un veselības jautājumi. Ja gadās saslimt, nedēļas sākumā var būt grūti noteikt diagnozi vai piemeklēt īsto ārstēšanu. Nedēļas otrajā pusē organisms būs ļoti jūtīgs, tāpēc nevajadzētu ļauties pārmērībām ne ēšanā, ne dzeršanā. Darbā iespējama neapmierinātība ar notiekošo.

CITI ŠOBRĪD LASA


Ūdensvīrs.
Šonedēļ vairosies iekšējā harmonija un miers. Aktuālāki kļūs dažādi hobiji. Labs laiks radošajiem Ūdensvīriem. Izaicinošākā diena būs piektdiena, bet provokācijām ļauties nav vērts. Sestdienas otru pusi un svētdienu pavadi mierīgi, darot saimniecībā nepieciešamos darbus, tikai nekrīti pārmērībās. Sestdien saudzē veselību!


Zivis.
Daudzām Zivīm šonedēļ nāksies saskarties ar izaicinājumiem. Produktīvākās būs nedēļas pirmās trīs dienas, šajā laikā var realizēt daudzas ieceres. Piektdien iespējams stress un nemiers. Tavas jūtas var nerast atsaucību. Tas, ko tu vēlies un ko sabiedrība no tevis prasa, var nesakrist, bet tas viss ir pārejoši.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.