Foto – Ieva Čīka/LETA

Svari. Ja vēlies kaut ko sasniegt, aktīvi rīkojies mērķa virzienā. Var sākties vai turpināties nozīmīgi projekti. Sadarbojies ar draugiem un domubiedriem, izmanto viņu prasmes un zināšanas, tikai nestrīdies, ja kaut kam nepiekrīti. Ja trūkst idejas, ko un kā darīt, pēc risinājuma vai padoma vari vērsties pie savas otrās pusītes vai sadarbības partneriem. 0


Skorpions.
Diezgan lielu enerģiju nāksies ielikt profesionālajā jomā, var rasties jauni projekti, kas prasīs tavu uzmanību. Ja ir kādi iekavēti darbi, noteikti izdari tos. Nauda nāks lēni, bet stabili, ja neslinkosi un ieguldīsi darbu. Nedēļa var padoties visai veiksmīga, tikai slinkums būs tavs ienaidnieks. Mīlas frontē gribēsi vairāk romantikas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Lasīt citas ziņas


Strēlnieks
. Nedēļas sākumā izvairies no pārsteidzīgiem spriedumiem un atturies no pārmetumu izteikšanas. Trešdien viegli varēsi sevi savākt un disciplinēti darboties – studiju darbi, juridiskas lietas, saziņa ar ārzemju partneriem. Ja šīs nodarbes ir aktuālas, izmanto šo laiku atbilstoši. Veiksmīgāks gan būs trešdienas vakars.

Mežāzis. Kopīpašuma jautājumi risināsies veiksmīgi. Pirmdien nesatraucies, ja cerētais cieš krahu. Krīžu risināšanā izmanto ne tikai konservatīvu pieeju, bet pamēģini izmantot arī kādu oriģinālu un netipisku risinājumu. Karjeras lietās veiksies visai labi, ja vien būsi motivēts gūt panākumus un aktīvi rīkosies lietas labā. Svētdien iespējami pārpratumi informācijas apmaiņā.

CITI ŠOBRĪD LASA


Ūdensvīrs.
Daudz kas šonedēļ būs atkarīgs no tava laulātā drauga un citiem cilvēkiem. Vērosi viņu aktivitātes, lai gan ne vienmēr pilnā mērā spēsi izsekot notiekošajam, pats ieturēsi neitrālu pozīciju. Ieklausies viņu lūgumos un idejās, iespējams, kaut kas no tā visa tiešām būs vērtīgs un tavas uzmanības vērts. Ja ideju akceptē, atbalsti viņu projektus.

Zivis.
Nesanāks daudz brīvā laika veltīt sev. Vajadzēs daudz strādāt un diezgan daudz enerģijas ieguldīt profesionālajā jomā, ja gribēsi izpelnīties novērtējumu un atzinību. Tāpat pievērs uzmanību dzīvesbiedra vēlmēm un vajadzībām. Enerģiju vajadzētu ieguldīt veselības uzturēšanā. Labi palīdzēs masāžas un pareizs uzturs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.