Foto – AFP/LETA

Svari. Pirmdiena, otrdiena skaistumkopšanai, frizieru apmeklējumam piemērotas dienas. Trešdiena – dokumentu pārskatīšanai, tekstu rediģēšanai, autoservisam. Ceturtdiena un piektdiena – masāžām piemērotas dienas un, lai tiktos ar autoritatīviem cilvēkiem. Sestdiena – piemērota aktīvām, sportiskām darbībām, domu un ideju apmaiņai. Svētdienu pavadi mierīgi! 0

Skorpions. Pirmdien velti laiku, lai atskatītos uz padarīto, izdari darbus, kas tiek nemitīgi atlikti. Otrdien uzmanību prasīs gan profesionālie jautājumi, gan ģimenes locekļi, lai gan labprātāk pavadītu laiku mierā un klusumā. Trešdien – pievērsies nesakārtotajiem finanšu jautājumiem. Nedēļas nogalē – iztīri māju, ej pirtī, dedzini sveces.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Lasīt citas ziņas

Strēlnieks. Pirmdien, otrdien satiecies ar draugiem un domubiedriem, nav ieteicama vientulība. Ceturtdien, piektdien – laiks pārdomām, apcerei, svarīgu darbu pārskatīšanai un nobeigumam. Sestdiena – jauka, harmoniska diena, piemērota arī sportiskām aktivitātēm. Svētdien rīkojies ar iekšēju mieru, neļauj sevi emocionāli izprovocēt.

Mežāzis. Pirmdiena, otrdiena – pievērsies darbiem, kam ir ātra gaita un kurus ātri vari pabeigt. Dāvanu iegādei – piemērota otrdiena. Nedēļas vidū vieglāk būs iedziļināties nopietnu un sarežģītu jautājumu risināšanā, varbūt kāds draugs vai domubiedrs spēs sniegt padomu. Nedēļas nogali labāk pavadīt mierā un klusumā, palasot kādu garīga rakstura literatūru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ūdensvīrs. Pirmdiena pirkumiem nav piemērota. Ja vajag sarunāt kāda cilvēka palīdzību, dari to otrdien. Trešdienas vakars labvēlīgs savas autoritātes nostiprināšanai, izmanto savas zināšanas, bet neaizskar citu cilvēku vērtības. Sestdienu pavadi ar draugiem un domubiedriem. Svētdien – pabeidz iesāktās lietas, bet tās, kas neprasa daudz enerģijas.

Zivis. Otrdien kopā ar draugiem apmeklē kādu ārzemju izstādi. Nedēļas vidū, ja esi iesaistījies kādā profesionālā organizācijā, apvienībā vai biedrībā, ņem dalību viņu piedāvātajās aktivitātēs. Sestdiena piemērota sabiedriskai darbībai, sportiskām aktivitātēm. Svētdien neļaujies emocionālām provokācijām, saudzē veselību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.