Foto: liveinternet

Ātrā ābolkūka 0

Sastāvdaļas
* 3 olas
* 1 glāze cukura
* 1 glāze miltu
* 5 lieli āboli
* pūdercukurs
* kanēlis

Reklāma
Reklāma
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
Svinēsim Latvijas valsts proklamēšanas 107. gadadienu! Vislatvijas 18. novembra pasākumu programma vienuviet
Kokteilis
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Saputo olas ar cukuru. Pievieno miltus.

Nomizo un sagriež ābolus. Izklāj ar tiem ietaukotu veidni. Pārkaisa ar kanēli.

Pārlej ar mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes, kamēr virskārta zeltaini brūna un vidus nav jēls (pārbauda ar iedurtu kociņu).

Gatavu var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Ja vēlas, var pasniegt ar saldējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.