Foto: liveinternet

Ātrā ābolkūka 0

Sastāvdaļas
* 3 olas
* 1 glāze cukura
* 1 glāze miltu
* 5 lieli āboli
* pūdercukurs
* kanēlis

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Lai Krievija nepārvērstos par Ķīnas koloniju, tai ir palicis tikai viens ceļš; finansiāli jau tā ir pilnīgi sabrukusi
Veselam
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Saputo olas ar cukuru. Pievieno miltus.

Nomizo un sagriež ābolus. Izklāj ar tiem ietaukotu veidni. Pārkaisa ar kanēli.

Pārlej ar mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes, kamēr virskārta zeltaini brūna un vidus nav jēls (pārbauda ar iedurtu kociņu).

Gatavu var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Ja vēlas, var pasniegt ar saldējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.