Foto: liveinternet

Ātrā ābolkūka 0

Sastāvdaļas
* 3 olas
* 1 glāze cukura
* 1 glāze miltu
* 5 lieli āboli
* pūdercukurs
* kanēlis

Reklāma
Reklāma
Kā neizskatīties pēc lauķa ceļojuma laikā: 7 pazīmes, kas tevi nodod
Veselam
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai 1
No 1. oktobra pieaugs pensijas: vairāk saņems tie, kuri nostrādājuši visilgāk 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Saputo olas ar cukuru. Pievieno miltus.

Nomizo un sagriež ābolus. Izklāj ar tiem ietaukotu veidni. Pārkaisa ar kanēli.

Pārlej ar mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes, kamēr virskārta zeltaini brūna un vidus nav jēls (pārbauda ar iedurtu kociņu).

Gatavu var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Ja vēlas, var pasniegt ar saldējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.