Foto – Aija Geida

Ātrā ābolmaize no kārtainās mīklas un žāvētiem āboliem 0

Sastāvdaļas
• 500 g saldētas kārtainās mīklas
• 400 g žāvētu ābolu
• 200 g skābā krējuma
• 150 g cukura
• 2 ēdamkarotes kukurūzas cietes
• 1 tējkarote malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Veselam
Nosaukti 8 pārtikas produkti, kuru patēriņš jāierobežo, kļūstot vecākam
Kokteilis
Personības TESTS. Kura no sejām jums šķiet vispievilcīgākā? Atbildē slēpjas jūsu partnera ideāls 3
Vēstures atkārtošanās ir neizbēgama! Peskovs atklāj, uz kuru Eiropas galvaspilsētu Krievija mērķēs savas raķetes 164
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ābolus novāra nelielā ūdens daudzumā, līdz tie mīksti (5–7 minūtes), atdzesē un nokāš. Pēc tam izmaļ caur gaļasmašīnu. Pievieno skābo krējumu, kukurūzas cieti, cukuru un samaisa.

Uz mazliet atlaidinātas kārtainās mīklas liek žāvēto ābolu masu, pārkaisa ar maltu kanēli un cukuru. Cep 200 grādos 30–35 minūtes. Pārkaisa ar maltu žāvētu ābolu pulveri un pasniedz ar mazliet atlaidinātām saldētām ogām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai plātsmaizi padarītu gardāku, pirms ābolu masas likšanas mīklu var noziest ar karameļu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.