Foto-Aija Geida

Ātrā glazūra
 un parastā glazūra 0

Sastāvdaļas: 3 ēdamkarotes keroba pulvera, 3 ēdamkarotes sviesta, 1,5 ēdamkarote pūdercukura, silts ūdens.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Kokteilis
atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
“Nebija sūdzību par pašsajūtu…” Anatolija Danilāna ģimenē piedzīvots vissmagākais zaudējums
Lasīt citas ziņas

Sajauc keroba pulveri ar pūder­cukuru un sviestu, izmīca. Tad lēnām lej klāt siltu ūdeni, līdz iegūst masu, kuru ērti uzziest uz kēksiem vai tortes virsmas.

 

 Parastā glazūra

Sastāvdaļas: 125 g sviesta,  275 pūdercukura, 4 ēdamkarotes keroba,  2 ēdamkarotes karsta ūdens.

 

Kā gatavot?

CITI ŠOBRĪD LASA

Sviestā iemaisa pūdercukuru, keroba pulveri sajauc ar karstu ūdeni. Tad savieno abus maisījumus un maisa, līdz iegūst vienmērīgas konsistences masu, kas viegli klājama.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.