Ātrā kefīra – kanēļa kūka 0
Pagatavošana
Kefīru sajauc ar cukuru. Pievieno miltus, mannu, ievārījumu un kanēli. Labi samaisa. Cepeškrāsni uzsilda 180 grādu temperatūrā. Formu ietauko. Masu ielej formā un liek cepeškrāsnī un cep 45 minūtes līdz kūka ir brūna un vidus gatavs.
Reklāma
Reklāma
Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu.
Recepti piedāvā
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā
133
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei