Foto: Aija Geida

Ātrā pica ar papriku 0

Sastāvdaļas
• 8 mazās tortiljas
• 2 paprikas
• 2 tomāti
• 250 g labi kūstoša siera (Holandes, Krievijas, Maasdam)
• 8 ēdamkarotes tomātu mērces
• 2 tējkarotes picas garšvielu maisījuma
• ¾ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Smalki sagriež papriku un tomātus, sieru sarīvē. Tortiljas apsmērē ar tomātu mērci, saliek papriku un tomātus, pārkaisa sāli un picas garšvielu maisījumu. Liek cepties 200 °C 5 minūtes, pārkaisa ar sieru, cep vēl 3 minūtes un pasniedz galdā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.