0

Svarīgi

• Daži ražotāji, piemēram, “Bosch” un “Delimano”, nodrošina aizsardzību pret blendera motora pārkaršanu, un tas ievērojami pagarina šīs virtuves tehnikas mūžu. Lielākoties motors pārkarst, ja kaut kas ir iesprūdis un masa tiek nevis samalta, bet griežas uz vietas. Tā var notikt, ja nav pieliets ūdens, ir pārāk bieza masa, ielikti nesagriezti kāti, kas satinas ap asmeņiem un traucē malt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo! 13
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
TV24
STOPkadri: Tikai granulas, malku, briketes! Saeimā pieklusināti top izmaiņas likumā, kas ietekmēs renovēto privātmāju īpašniekus
Lasīt citas ziņas

• Pārstrādei paredzētajos traukos nedrīkst liet karstus šķidrumus. Sastāvdaļām ieteicams būt vēsām vai istabas temperatūrā. Karsts šķidrums slēgtā blendera traukā var radīt iekšēju spiedienu, tāpēc atvēršanas brīdī šķidrums var izšļakstīties un apdedzināt.

Uzziņa

• Turbofunkcija ļauj īslaicīgi strādāt paātrinātā režīmā un palīdz atrisināt situācijas, kad iestrēguši cietāki produkti.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Pulse jeb impulsu režīmā blenderis vai smalcinātājs strādā ar grūdieniem – ieslēdzoties un izslēdzoties, un tas palīdz labāk sakapāt cietus produktus.

PADOMS

Pirms konkrētas ierīces iegādes painteresējieties, vai būs iespēja atsevišķi nopirkt malšanas un putošanas trauku. Pēc pieredzes var teikt, ka tas saplīst ātrāk nekā motors. Dažiem ražotājiem trauki ir brīvi pieejami, citiem tos atsevišķi netirgo vai tie ir dārgi, piemēram, “Vitamix” un “Max-Mixer” blendera krūzes bez asmeņiem maksā 100–200 eiro.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.