Foto-Aija Geida

Augļu bumba rumā 0

Sastāvdaļas: 100 g kaltētu dzērveņu, 100 g kaltētu aprikožu, 100 g Indijas riekstu, 100 g kaltētu vīģu, 100 g rozīņu, 100 g marcipāna, 100 ml ruma.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Visus kaltētos augļus diennakti nostādina rumā, ik pa laikam apmaisot. Nākamajā dienā visas sastāvdaļas samaļ gaļas mašīnā un veido apaļas bumbiņas valrieksta lielumā. Ļoti aromātiskas un gardas! Ja nevēlas lietot alkoholu, ruma vietā var izmantot kokosriekstu eļļu, arī tā dod patīkamu garšas akcentu.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.