Foto-Aija Geida

Augļu bumba rumā 0

Sastāvdaļas: 100 g kaltētu dzērveņu, 100 g kaltētu aprikožu, 100 g Indijas riekstu, 100 g kaltētu vīģu, 100 g rozīņu, 100 g marcipāna, 100 ml ruma.

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
RAKSTA REDAKTORS
Poliklīnikas darbiniece rīkojās nelikumīgi: kā Ingūna nejauši noklausījās sarunu un atklāja tīšu pacientu muļķošanu
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Lasīt citas ziņas

Visus kaltētos augļus diennakti nostādina rumā, ik pa laikam apmaisot. Nākamajā dienā visas sastāvdaļas samaļ gaļas mašīnā un veido apaļas bumbiņas valrieksta lielumā. Ļoti aromātiskas un gardas! Ja nevēlas lietot alkoholu, ruma vietā var izmantot kokosriekstu eļļu, arī tā dod patīkamu garšas akcentu.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.