Dainis Bušmanis

Aukstā burkānu zupa 0

Ik gadu vasaras sākumā, kad Dailes teātrī beidzas izrāžu sezona, durvis ver kafejnīcas “Epikūra dārzs” āra terase. Te apmeklētāji var ne tikai ieturēt maltīti, bet nedēļas nogalēs arī baudīt dažādus koncertus. Pasākumu laikā arī maltīte tiek gatavota uz āra plīts, kas izveidota uz veca “Volvo” bāzes.

Aukstā burkānu zupa

Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

SASTĀVDAĻAS (vienai porcijai) 200 g svaigi spiestas burkānu sulas, 1 avokado, 1 tējk. citrona sulas, olīveļļa, sāls, pipari.

KĀ GATAVOT? Svaigi spiestu burkānu sulu lej blenderī, klāt liek notīrītu, sagrieztu avokado, sāli, piparus, citrona sulu, mazliet olīveļļas. Sablenderē, lej šķīvī. Dekorē ar zaļumiem, šoreiz ar svaigām biešu lapiņām. Šī zupa garšos arī svaigēdājiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.