Aukstā gurķu zupa 0

Sastāvdaļas – 3 vidēji gurķi, glāze kefīra, citrons, ķiploka daiviņa, 3 ēdamkarotes olīveļļas, zaļie lociņi, 15 ledus gabaliņi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Ar blenderi sasmalcina ledu.

“Vecāki un pedagogi ir pastrādājuši noziegumu pret bērniem!” Skolotājs pastāsta par reālo situāciju skolās
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
FOTO, VIDEO. Baseins Hruščovkā? Latvieši atrod, iespējams, neticamāko dzīvokļa sludinājumu Latgalē
Lasīt citas ziņas

Gurķus sagriež gabaliņos, citronam miziņu sarīvē uz smalkās rīves, no citrona izspiež sulu – vajadzēs 3 ēdamkarotes sulas. Ķiploka daiviņu notīra.

Blenderī pie ledus liek gurķus, ķiploku, citrona sulu un mizu, pielej kefīru un 2 ēdamkarotes olīveļļas, pievieno sāli un visu kārtīgi sablenderē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupu lej šķīvīšos vai skaistās glāzēs, pārkaisa ar smalki sagrieztiem lociņiem un pāršļaksta ar ēdamkaroti olīveļļas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.