Foto-Dainis Bušmanis

Aukstā zupa ar brieža gaļas desu 0

Sastāvdaļas – kefīrs (12%), ”Spilvas” marinētās bietes, svaigs gurķis, kartupeļi, “Aptiekāra desa”, gatavota no brieža gaļas, olas, sīpolloki, dilles, sinepes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

Kefīru ielej traukā, pievieno marinētas bietes, sakapātu svaigu gurķi, sagrieztus vārītus kartupeļus, mazos kubiņos sagrieztu brieža gaļas desu, sakapātu vārītu olu, sīpollokus un dilles. Beigās pēc garšas zupā iejauc sinepes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.