
Foto-Dainis Bušmanis
Aukstā zupa ar brieža gaļas desu 0
Sastāvdaļas – kefīrs (12%), ”Spilvas” marinētās bietes, svaigs gurķis, kartupeļi, “Aptiekāra desa”, gatavota no brieža gaļas, olas, sīpolloki, dilles, sinepes.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
Maskavai draud tas, no kā Putins visvairāk baidās? Karā briest jauns, interesants posms
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
Kefīru ielej traukā, pievieno marinētas bietes, sakapātu svaigu gurķi, sagrieztus vārītus kartupeļus, mazos kubiņos sagrieztu brieža gaļas desu, sakapātu vārītu olu, sīpollokus un dilles. Beigās pēc garšas zupā iejauc sinepes.