Auzu pārslas ar avenēm 
un putukrējumu
 0

Sastāvdaļas. 50 g ātri vārāmo auzu pārslu, 300 g aveņu (var izmantot zemenes, kazenes, svaigus augļus), 1 glāze piena, 200 ml saldā krējuma, cukurs pēc garšas, kļavu sīrups.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk
Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
“Vienīgā kļūda, ko es izdarīju – es izslēdzu telefonu.” Kuldīgā mirušās Luīzes mamma atceras notikušo 64
Lasīt citas ziņas

Auzu pārslas uzbriedina vārītā pienā, pievieno cukuru un avenes. Ja pārslas šķiet par sausām, pielej vēl pienu. Ēdienu kārto stikla traukā, virs pārslām liekot putukrējumu un avenes. Pārlej kļavu sīrupu. Var izmantot arī zemeņu un piparmētru salsu (svaigas piparmētru lapas sakapā ar zemenēm).

 

Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.