Auzu pārslas ar avenēm 
un putukrējumu
 0

Sastāvdaļas. 50 g ātri vārāmo auzu pārslu, 300 g aveņu (var izmantot zemenes, kazenes, svaigus augļus), 1 glāze piena, 200 ml saldā krējuma, cukurs pēc garšas, kļavu sīrups.

 

Kā gatavot?

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
DJ Ella, Chris Noah, Fiņķis… Nosaukti šova “Koru kari” jaunās sezonas visu 10 koru vadītāji
Viedoklis
Armands Puče: Trampa utošanās var dot pasaulei vēsturisku labumu
Lasīt citas ziņas

Auzu pārslas uzbriedina vārītā pienā, pievieno cukuru un avenes. Ja pārslas šķiet par sausām, pielej vēl pienu. Ēdienu kārto stikla traukā, virs pārslām liekot putukrējumu un avenes. Pārlej kļavu sīrupu. Var izmantot arī zemeņu un piparmētru salsu (svaigas piparmētru lapas sakapā ar zemenēm).

 

Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.