Foto – Anda Krauze

Auzu pārslu cepumi ar banāniem 0

Recepti piedāvā TV seja Anna Rozīte.

Sastāvdaļas – banāni, auzu pārslas, āboli, rozīnes vai riekstiņi, medus, sīrups.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Banānus saspaida ar dakšiņu, lai izveidojas viendabīga masa (vislabāk iegādāties jau ļoti gatavus banānus).
• Sajauc kopā ar auzu pārslām. Var pielikt klāt arī sarīvētus ābolus, lai jūt nedaudz skābumiņu.
• Var likt klāt rozīnes, riekstiņus – pēc izvēles, tāpat medu, sīrupu – arī pēc izvēles, atkarībā, cik saldus cepumus kārojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.