Gardi un skaisti. Aveņu ievārījums ar veselām ogām 0
Sastāvdaļas
• 500 g labu, gatavu aveņu
• 500 g ievārījuma cukura
• 10 g vaniļas cukura
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām
8
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos
19
Pagatavošana.
Avenes ar cukuru un vaniļas cukuru kārtām ber katlā un ļauj nakti ievilkties.
Uzmanīgi pārlej zemā, platā traukā un vāra BEZ maisīšanas 3–5 minūtes.
Noputo. Lej izmazgātās, sterilizētās burkās, aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.


