Gardi un skaisti. Aveņu ievārījums ar veselām ogām 0

Sastāvdaļas
• 500 g labu, gatavu aveņu
• 500 g ievārījuma cukura
• 10 g vaniļas cukura

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
RAKSTA REDAKTORS
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
“Mēle nestāvēja aiz zobiem.” Skolotājs atklāj jauniešu stāstīto par 300 eiro vērto dalību protestā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avenes ar cukuru un vaniļas cukuru kārtām ber katlā un ļauj nakti ievilkties.

Uzmanīgi pārlej zemā, platā traukā un vāra BEZ maisīšanas 3–5 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Noputo. Lej izmazgātās, sterilizētās burkās, aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.