Gardi un skaisti. Aveņu ievārījums ar veselām ogām 0
Sastāvdaļas
• 500 g labu, gatavu aveņu
• 500 g ievārījuma cukura
• 10 g vaniļas cukura
Reklāma
Reklāma
Merkurs Skorpionā brīdina: 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem tuvākajā nākotnē gaidāms liels pārbaudījums
“Latvija nav pelnījusi neatkarību.” Sieviete skarbi izsakās par Latviju un sadusmo tautiešus
29
Latviju pārņēmusi interneta apokalipse – nestrādā lielākie portāli, problēmas skar neskaitāmus cilvēkus
25
Pagatavošana.
Avenes ar cukuru un vaniļas cukuru kārtām ber katlā un ļauj nakti ievilkties.
Uzmanīgi pārlej zemā, platā traukā un vāra BEZ maisīšanas 3–5 minūtes.
Noputo. Lej izmazgātās, sterilizētās burkās, aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.



