Gardi un skaisti. Aveņu ievārījums ar veselām ogām 0
Sastāvdaļas
• 500 g labu, gatavu aveņu
• 500 g ievārījuma cukura
• 10 g vaniļas cukura
Reklāma
Reklāma
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Pagatavošana.
Avenes ar cukuru un vaniļas cukuru kārtām ber katlā un ļauj nakti ievilkties.
Uzmanīgi pārlej zemā, platā traukā un vāra BEZ maisīšanas 3–5 minūtes.
Atklājas aizkulises. Ko Andris Bulis īpašu dara pirms katras uzstāšanās – tiešām savāda rīcība
“Brauciet ar sabiedrisko transportu, viņi teica!” Bet “Rīgas Satiksme” nemaz tādu nepiedāvā
Tiešām tas bija tik sarežģīti? Beidzot laikam rasts risinājums svešinieku izdeklarēšanā no sava īpašuma
Noputo. Lej izmazgātās, sterilizētās burkās, aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.



