Gardi un skaisti. Aveņu ievārījums ar veselām ogām 0

Sastāvdaļas
• 500 g labu, gatavu aveņu
• 500 g ievārījuma cukura
• 10 g vaniļas cukura

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
FOTO, VIDEO. “Smagā” šoferis mēģināja “izvilkt” auto, bet rezultāts bija katastrofāls! Atklāj, kas notika šaušalīgajā sadursmē Augšlīgatnē 5
Kokteilis
“Mazgājamies un sapošamies kā uz miršanu!” Latviešu astrologs skaidro, ko darīt Nāves Mēness dienās – šodien un rīt
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Tādu “atsaldeņu” Latvijā ir daudz!” Elmāram gandrīz uzbrauc virsū traks vai akls šoferis 41
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avenes ar cukuru un vaniļas cukuru kārtām ber katlā un ļauj nakti ievilkties.

Uzmanīgi pārlej zemā, platā traukā un vāra BEZ maisīšanas 3–5 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Noputo. Lej izmazgātās, sterilizētās burkās, aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.