
Foto – Signe Prola
Aveņu zupa ar saldējumu 0
Sastāvdaļas
400 g aveņu, 100 g saldā krējuma, 400 g baltā saldējuma, cukurs, piparmētras
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus
13
“Tas bija kas draudīgs, bariņš melnādaino apstājās un…!” sieviete dalās ar Ogres svētkos redzēto
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Saldētas vai svaigas avenes sablendē un pievieno 100 g saldā krējuma un 2 ēdamkarotes cukura. Iegūto masu samaisa, liek deserta trauciņos un pievieno balto saldējumu. Dekorē ar piparmētru lapiņām.