
Foto-Shutterstock
Baklažānu rullīši ar sieru 0
Sastāvdaļas
• Baklažāns
• Fetas siers vai brinza
• Raudene
• Dažas ķiploka daiviņas
• Eļļa
• Sāls
Reklāma
Reklāma
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm
12
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
Baklažānu griež plānās šķēlēs, uzkaisa sāli, ļauj pastāvēt un nosusina. Pēc tam nelielā eļļas daudzumā šķēlītes apcep.
Sieru sajauc ar raudeni un saspiestiem ķiplokiem. Gatavo masu ziež uz baklažāniem un satin rullīšos. Pasniedz ar svaigi ceptu baltmaizi.