Foto – Aija Geida

Banānu un auzu pārslu kokteilis – veselības malks vēsā rudenī 0

Sastāvdaļas (2 porcijas) – 2 banāni, 50 g auzu pārslu, 400 ml mandeļu vai sojas piena, tējkarote ziedputekšņu, 2 ēdamkarotes medus vai kļavu sīrupa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

Banānus nomizo un sagriež gabaliņos. Visas sastāvdaļas liek blenderī un kuļ, līdz iegūts viendabīgs dzēriens. Pasniedz uzreiz.

! Var uzkaisīt rīvētu šokolādi vai maltu kanēli.

UZZIŅA

CITI ŠOBRĪD LASA

• Banāni sabiezina visu – pankūku mīklu, kokteili, desertu mērces.

• Lai banāni nesabrūnētu, tos aprasina ar citrona sulu.

• Ja banāna miza ir plankumaina – auglis ir saldāks un vērtīgāks. Japāņu zinātnieki uzskata, ka tādos ir vairāk antioksidantu.

SVARĪGI

Banānu ķekarus pēc novākšanas mērcē fungicīdu šķīdumā, kas novērš bojāšanos, tāpēc šie augļi pirms izmantošanas noteikti jānomazgā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.