Foto – Anda Krauze

Banānu un mandeļu piena smūtijs ar auzu pārslām un medu 0

Sastāvdaļas – banāni, zemesriekstu sviests, mandeļu piens, medus, auzu pārslas, rieksti, kanēlis.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Blenderī ieliek banānus un zemesriekstu sviestu.
• Klāt pielej mandeļu pienu (var arī parasto pienu vai grieķu jogurtu).
• Pieliek medu, lai saldāks.
• Pievieno auzu pārslas.
• Klāt var likt arī riekstus un kanēli – pēc izvēles.
• Visu sablenderē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.