Foto-vk.com

Banānu un šokolādes maizītes – saldām brokastīm 0

Sastāvdaļas – pāris tostermaižu šķēļu, ēdamkarote šokolādes krēma, banāns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
“Būs jādzīvo džemperos! Palīdziet mūsu energosistēmai!” Krievi savu panākuši
Lasīt citas ziņas

Maizes šķēli nosmērē ar šokolādes krēmu, virsū liek banāna ripiņas, pārsedz ar otru maizes šķēli, kura arī ir pārsmērēta ar šokolādes krēmu. Lai maliņas nevērtos vaļā, var nedaudz piespiest ar dakšiņas palīdzību.

Maizi no abām pusēm apcep pannā sviestā viegli brūnas. Cepot banāns kļūst mīksts un padevīgs, saplūst ar šokolādi un iegūst svētlaimes garšu.

Labu apetīti!

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.