Foto – Aija Geida

Bērnu prieks – maize ar cīsiņu 0

Sastāvdaļas
• 1 lielā franču bagete
• 4 cīsiņi
• 6 ēdamkarotes Tūkstoš salu vai gurķu mērces
• 150 g siera
• 2 marinēti gurķi
• 4 ēdamkarotes zaļumu

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sieru sarīvē, gurķus sagriež mazos gabaliņos. Bageti sadala četrās daļās un katru daļu gareniski iegriež līdz pusei. Cīsiņu nedaudz iegriež un apcep uz pannas, tad to iegriež visā garumā un ieliek nedaudz siera. Maizītē liek gurķu gabaliņus, uzlej nedaudz mērces, ieliek cīsiņu, uzlej atlikušo mērci un pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 10–15 minūtes. Kad izcepušās, pārkaisa ar zaļumiem. Vislabāk garšo siltas, bet arī atdzisušām ir patīkama, nedaudz pikanta garša un kārdinošs aromāts.

Gurķu vietā var likt zaļo papriku vai marinētus sīpolus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.