Foto: Aija Geida
Bērzu sula ar citrusaugļiem – vitamīnu eksplozija 0
Sastāvdaļas
• 600 ml bērzu sulas
• 2 mandarīni vai apelsīns
• liels greipfrūts
• citrons
• 2 ēdamkarotes cukura
Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Šis ēdiens iedos tev enerģiju visai dienai: 12 ideāli ēdieni pret nogurumu
Citrusaugļus nomizo un sagriež gabaliņos. Bērzu sulā izšķīdina cukuru. Glāzēs liek augļus un pārlej bērzu sulu. Ļauj pusstundu iestāvēties. Pasniedzot var pievienot ledusgabaliņus.



