Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto.
Foto – LETA

Bērzu sula marinādēm 1

Bērzu sula var noderēt marinādes pagatavošanai putnu gaļai (sarkanajai gaļai tā neesot tik piemērota).

Reklāma
Reklāma
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
Pasauli pāršalc Putina iespējamās ārlaulības meitas paziņojums par tēvu un karu 4
Pircēji izmisumā – ir tikai augusta sākums, bet veikalos jau nopērkamas preces Ziemassvētkiem
Lasīt citas ziņas

Vistu pāris stundas patur bērzu sulas marinādē, kurai pievienoti caur ķiploku spiedi izspiesti ķiploki, saspaidītas dzērvenes, sāls, cukurs, koriandrs vai citi garšaugi pēc izvēles. Gaļu cepot vai grilējot, tā iznāk ļoti sulīga un mīksta, gaiši sārtā tonī, ko tai piešķir dzērveņu sula.

Konsultēja viesnīcas “Tallink Hotel Riga” restorāna “Elements” šefpavāre Svetlana Riškova.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.