Foto: Aija Geida

Bērzu sulas dzēriens ar saldētām ogām 0

Sastāvdaļas
• 700 ml bērzu sulas
• 100 g saldētu upeņu
• 60 g saldētu smilts­ērkšķu ogu
• 4 ēdam­karotes brūnā cukura

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Sēras par Timmu gan bija īsas: Sedokova nāk klajā ar paziņojumu, ko fani nudien negaidīja
Pēteris Apinis: Aicinājums deputātiem: lūdzu neatņemiet tautai un aptiekāriem “Hosama aptieku nodokli”!
VIDEO. “Apkārt valda pilnīgs klusums, nolēmu doties atpakaļ uz auto,” Edgars piedzīvojis negaidītu tikšanos, dodoties prom no medībām 18
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Upenes mazliet atlaidina, pievieno cukuru un pies­tiņā saspaida. Pārlej 100 ml bērzu sulas, samaisa un izkāš. Glāzēs liek saldētus smiltsērkšķus, pārlej upeņu koncentrātu un piepilda līdz augšai ar bērzu sulu. Ja nav smiltsērkšķu, tos var aizstāt, piemēram, ar saldētām dzērvenēm, ērkšķogām vai plūškoka ogām. Upenes var aizstāt ar saldētām mellenēm, jāņogām vai ķiršiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.