Foto-Fotolia

Bezgala gards biezpiena sacepums 2

Sastāvdaļas – 250 g biezpiena, ēdamkarote cukura, 0,5 tējkarotes sāls, 2 olas, 2 ēdamkarotes mannas, 0,5 glāzes piena.

Pagatavošana.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
Lasīt citas ziņas

Mannas putraimus samaisa ar pienu un ļauj pastāvēt 10 minūtes, lai putraimi uzbriest.

Olas sakuļ ar cukuru, pievieno biezpienu, sāli un uzbriedušo mannu. Ja garšo, var pievienot arī rozīnes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu kārtīgi samaisa un lej formā, kura iepriekš iesmērēta ar margarīnu un izkaisīta ar rīvmaizi vai mannas putraimiem.

Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes. Durtiņas cepšanas laikā vaļā never, citādi sacepums sakritīsies.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.