Foto-Fotolia

Bezgala gards biezpiena sacepums 2

Sastāvdaļas – 250 g biezpiena, ēdamkarote cukura, 0,5 tējkarotes sāls, 2 olas, 2 ēdamkarotes mannas, 0,5 glāzes piena.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Mannas putraimus samaisa ar pienu un ļauj pastāvēt 10 minūtes, lai putraimi uzbriest.

Olas sakuļ ar cukuru, pievieno biezpienu, sāli un uzbriedušo mannu. Ja garšo, var pievienot arī rozīnes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu kārtīgi samaisa un lej formā, kura iepriekš iesmērēta ar margarīnu un izkaisīta ar rīvmaizi vai mannas putraimiem.

Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes. Durtiņas cepšanas laikā vaļā never, citādi sacepums sakritīsies.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.