Bezglutēna ābolkūka 0

Sastāvdaļas (6 – 8 personām) Formiņai: sviests vai margarīns, 1 ēdamkarote Dansukker smalkā niedru cukura, 2 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu.

Reklāma
Reklāma

Mīklai

300 g kartupeļu cietes,

300 g Dansukker pūdercukura,

2 tējkarotes cepamā pulvera,

1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura,

200 g kokosriekstu skaidiņu,

Kokteilis
Personības TESTS. Ko ieraudzīji pirmo – vīrieti vai sievieti? Atbilde ļauj paraudzīties uz sevi no malas
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas 152
Kličko nostājas pret Zelenski: “Miera dēļ, iespējams, nāksies atteikties no teritorijas”. Vai Ukraina jau gatavo kapitulāciju?
Lasīt citas ziņas

150 g sviesta vai margarīna istabas temperatūrā,

2 olas,

100 g vaniļas jogurta.

Pildījumam 2 āboli.

Pagatavošana.

Ar taukvielām iesmērē apaļu formu (aptuveni 23 cm diametrā ar noņemamām malām). Formiņā iekaisa niedru cukuru un kokosriekstu skaidiņas. Traukā sajauc mīklai paredzētās sausās sastāvdaļas. Iemaisa taukvielas, līdz masa kļūst drupataina. Pievieno olas un jogurtu un maisa, kamēr izveidojas mīkla. Masu ielej formā. Nomizotus ābolus sagriež šķēlītēs un iespiež mīklā. Aptuveni 45 minūtes cep 175 grādu temperatūrā. Ļauj, lai kūka formā pāris minūtes atdziest. Pasniedz siltu kopā ar vaniļas mērci, vaniļas saldējumu vai vaniļas biezpienu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.