Foto – Ilze Pētersone

Biešu – krēmsiera tornītis. Interesanta uzkoda 0

Sastāvdaļas – 1 biete, balzamiko vai aveņu etiķis, 1 ēd. k. ķirbju sēklu, 1 daiviņa ķiploka, 100 g krēmsiera, zaļumi – izvēle un daudzums pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bieti novāra vai tvaicē, taču visgaršīgāk, ja izcep cepeškrāsnī ar visu mizu folijā – 200 °C apmēram 40 min. Sagriež ripiņās un marinē etiķī vismaz 20 min (var arī ilgāk). Sajauc krēmsieru ar sasmalcinātiem zaļumiem, ķiploku un iepriekš izmērcētām ķirbju sēklām.
Bietes izņem no marinādes, nosusina papīra dvielī, liek kārtās ar krēmsiera pildījumu. Pasniedz ar balzamiko mērci (veikalos nopērkama gatava).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.