Foto – Ilze Pētersone

Biešu – krēmsiera tornītis. Interesanta uzkoda 0

Sastāvdaļas – 1 biete, balzamiko vai aveņu etiķis, 1 ēd. k. ķirbju sēklu, 1 daiviņa ķiploka, 100 g krēmsiera, zaļumi – izvēle un daudzums pēc garšas.

Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bieti novāra vai tvaicē, taču visgaršīgāk, ja izcep cepeškrāsnī ar visu mizu folijā – 200 °C apmēram 40 min. Sagriež ripiņās un marinē etiķī vismaz 20 min (var arī ilgāk). Sajauc krēmsieru ar sasmalcinātiem zaļumiem, ķiploku un iepriekš izmērcētām ķirbju sēklām.
Bietes izņem no marinādes, nosusina papīra dvielī, liek kārtās ar krēmsiera pildījumu. Pasniedz ar balzamiko mērci (veikalos nopērkama gatava).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.