Foto – Ilze Pētersone

Biešu – krēmsiera tornītis. Interesanta uzkoda 0

Sastāvdaļas – 1 biete, balzamiko vai aveņu etiķis, 1 ēd. k. ķirbju sēklu, 1 daiviņa ķiploka, 100 g krēmsiera, zaļumi – izvēle un daudzums pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bieti novāra vai tvaicē, taču visgaršīgāk, ja izcep cepeškrāsnī ar visu mizu folijā – 200 °C apmēram 40 min. Sagriež ripiņās un marinē etiķī vismaz 20 min (var arī ilgāk). Sajauc krēmsieru ar sasmalcinātiem zaļumiem, ķiploku un iepriekš izmērcētām ķirbju sēklām.
Bietes izņem no marinādes, nosusina papīra dvielī, liek kārtās ar krēmsiera pildījumu. Pasniedz ar balzamiko mērci (veikalos nopērkama gatava).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.