Foto – Anda Krauze

Biešu krēmzupa ar zilo sieru. Dziedātāja Mārtiņa Ruska kulinārais eksperiments 0

Dziedātājam Mārtiņam Ruskim ēst gatavošana ir īsta sirdslieta, viņš smejot saka: “Ja nesanāks dziedātāja karjera, kļūšu par šefpavāru.”

Reklāma
Reklāma
“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
“Vīruss izplatās kā ugunsgrēks!” Britos pieaug bailes par savu veselību
VIDEO. “Pasakaini Dziesmu svētki, tomēr, dārgie folkloristi, kas ir šis?” Liāna Langa neizpratnē par rusifikāciju svētkos
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – vārītas bietes, kartupeļi, burkāns un zilais siers.

Pagatavošana.
• Vienādos gabalos sagriež 500 g vārītu biešu, divus kartupeļus un burkānu.
• Visu liek katlā un pa virsu uzlej ūdeni tā, lai tas ir vismaz 2 cm virs sastāvdaļām.
• Kamēr vārās dārzeņi, gabaliņos sagriež zilo sieru.
• Kad dārzeņi ir uzvārījušies, tos sablenderē viendabīgā masā, pievieno sāli un piparus.
• Kad zupa ir ielieta bļodiņā, pa virsu liek zilo sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Anda Krauze
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.