Foto – Anda Krauze

Biešu krēmzupa ar zilo sieru. Dziedātāja Mārtiņa Ruska kulinārais eksperiments 0

Dziedātājam Mārtiņam Ruskim ēst gatavošana ir īsta sirdslieta, viņš smejot saka: “Ja nesanāks dziedātāja karjera, kļūšu par šefpavāru.”

Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Aculiecinieka FOTO. “Satiksme pilnībā bloķēta…” Smaga avārija uz autoceļa Liepāja-Rucava 43
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – vārītas bietes, kartupeļi, burkāns un zilais siers.

Pagatavošana.
• Vienādos gabalos sagriež 500 g vārītu biešu, divus kartupeļus un burkānu.
• Visu liek katlā un pa virsu uzlej ūdeni tā, lai tas ir vismaz 2 cm virs sastāvdaļām.
• Kamēr vārās dārzeņi, gabaliņos sagriež zilo sieru.
• Kad dārzeņi ir uzvārījušies, tos sablenderē viendabīgā masā, pievieno sāli un piparus.
• Kad zupa ir ielieta bļodiņā, pa virsu liek zilo sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Anda Krauze
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.