Foto-vk.com

Biešu salāti ar vistas gaļu 0

Šie ir neparasti un ļoti garšīgi biešu salātiņi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Zemi pārklās rūgta rasa…” Mākslīgā intelekta “Nostradama” pareģojumi tuvākajiem 50 gadiem uzdzen šermuļus
Tramps pēc sarunas ar Putinu nāk klajā ar sliktu ziņu Ukrainai un visai pasaulei
Vai tiešām tas jādara, ja rindā stāv 10 citi? Sieviete dalās ar nepatīkamu pieredzi publiskajā automazgātuvē 3
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 4 jaunās bietītes (apmēram 400 g), 400 g novārītas vistas filejas, 0,5 glāzes valriekstu, 0,5 glāzes majonēzes, zaļumi dekorēšanai, sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana. Novāra bietītes un vistas fileju. Sausā pannā pāris minūtes žigli apgrauzdē valriekstus, pēc tam tos sasmalcina. Riekstus var arī negrauzdēt, bet izmantot svaigus, tikai tie jāsasmalcina.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bietes un fileju sagriež mazos gabaliņos. Pievieno riekstus. Visu samaisa ar majonēzi, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Ar zaļumiem dekorē katru porciju atsevišķi.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.