Biešu salāti burciņā. Var uzglabāt pat pāris gadu! 0

Sastāvdaļas
• 3 kg vārītu galda biešu
• 1,5 kg tomātu
• 1,5 kg burkānu
• 1 kg paprikas
• 500 g sīpolu
• 1 ķiploks
• 0,5 l rapšu eļļas
• 3 ēdamkarotes cukura
• 3 ēdamkarotes etiķa
• 2 ēdamkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Receptes
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus sagriež un apcep, burkānus sarīvē uz rupjas rīves, papriku sagriež kubiņos, tomātus noblanšē, novelk miziņu un sagriež šķēlītēs. Šādā secībā liek katlā un sautē 15–20 minūtes. Pēc tam pievieno uz rupjas rīves sarīvētas bietes, eļļu, cukuru, sāli, ķiplokus un sautē 15 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.