Biešu salāti burciņā. Var uzglabāt pat pāris gadu! 0

Sastāvdaļas
• 3 kg vārītu galda biešu
• 1,5 kg tomātu
• 1,5 kg burkānu
• 1 kg paprikas
• 500 g sīpolu
• 1 ķiploks
• 0,5 l rapšu eļļas
• 3 ēdamkarotes cukura
• 3 ēdamkarotes etiķa
• 2 ēdamkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kokteilis
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus sagriež un apcep, burkānus sarīvē uz rupjas rīves, papriku sagriež kubiņos, tomātus noblanšē, novelk miziņu un sagriež šķēlītēs. Šādā secībā liek katlā un sautē 15–20 minūtes. Pēc tam pievieno uz rupjas rīves sarīvētas bietes, eļļu, cukuru, sāli, ķiplokus un sautē 15 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.