Foto: Sarycheva Olesia/Shutterstock

Biešu un ābolu mērce – izcila pie gaļas ēdieniem 0

Sastāvdaļas
• 1 vārīta biete
• 2 āboli
• citronu vai jāņogu sula
• cukurs
• sāls
• eļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Daži no viņiem pat neprecēti! Šī gada 10 iekārojamākie Latvijas vīrieši MI skatījumā
Kokteilis
Emocijzīmes, kas bieži tiek pārprastas: tās nozīmē kaut ko pavisam citu, nekā domājat 31
Baltijas valstis paziņojušas Krievijai un Baltkrievijai, ka izstājas no Maskavas kontrolētā elektrotīkla: “Mēs demontēsim pēdējos fiziskos savienojumus” 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bieti nomizo, smalki sarīvē un pierīvē ābolus. Masai pievieno citronu vai jāņogu sulu, sāli un cukuru. Lai mērce būtu maigāka, pielej eļļu vai pieliek skābo krējumu.

Nevainojami garšos ar gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.