
Foto: Sarycheva Olesia/Shutterstock
Biešu un ābolu mērce – izcila pie gaļas ēdieniem 0
Sastāvdaļas
• 1 vārīta biete
• 2 āboli
• citronu vai jāņogu sula
• cukurs
• sāls
• eļļa
Reklāma
Reklāma
Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecu pensionāri Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma
70
“Neiet mums viegli…” Politoloģe Ilga Kreituse pārcietusi smagu operāciju
Pagatavošana.
Bieti nomizo, smalki sarīvē un pierīvē ābolus. Masai pievieno citronu vai jāņogu sulu, sāli un cukuru. Lai mērce būtu maigāka, pielej eļļu vai pieliek skābo krējumu.
Nevainojami garšos ar gaļas ēdieniem.