
Foto: Sarycheva Olesia/Shutterstock
Biešu un ābolu mērce – izcila pie gaļas ēdieniem 0
Sastāvdaļas
• 1 vārīta biete
• 2 āboli
• citronu vai jāņogu sula
• cukurs
• sāls
• eļļa
Reklāma
Reklāma
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas
1
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Pagatavošana.
Bieti nomizo, smalki sarīvē un pierīvē ābolus. Masai pievieno citronu vai jāņogu sulu, sāli un cukuru. Lai mērce būtu maigāka, pielej eļļu vai pieliek skābo krējumu.
Nevainojami garšos ar gaļas ēdieniem.