Foto: Viktory Panchenko/Shutterstock

Biezā aukstā zupa – ļoti sātīga 0

Sastāvdaļas
• vārītas olas
• gurķi
• marinētas galda bietes
• daudz zaļumu (dilles, loki un citi)
• kefīrs

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaļumus samīca ar sāli, lai izveidojas tumši zaļa krāsa, tad pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu gurķi, olu un bietes, pielej kefīru. Pārkaisa zaļumus un rīvētu olu vai pievieno četrās daļās vai ripiņās sagrieztu olu. Zupa ir ļoti bieza un sātīga.

Ja tiks izmantotas paniņas vai vājpiena kefīrs, zupa būs šķidrāka. Īpašajam aukstās zupas kefīram sāls jau ir pievienots, tāpēc jāuzmanās nepārdozēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.