Foto: Viktory Panchenko/Shutterstock

Biezā aukstā zupa – ļoti sātīga 0

Sastāvdaļas
• vārītas olas
• gurķi
• marinētas galda bietes
• daudz zaļumu (dilles, loki un citi)
• kefīrs

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Krievijas radītais karš Ukrainā liek Latvijas krievvalodīgajiem palikt neitrāliem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaļumus samīca ar sāli, lai izveidojas tumši zaļa krāsa, tad pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu gurķi, olu un bietes, pielej kefīru. Pārkaisa zaļumus un rīvētu olu vai pievieno četrās daļās vai ripiņās sagrieztu olu. Zupa ir ļoti bieza un sātīga.

Ja tiks izmantotas paniņas vai vājpiena kefīrs, zupa būs šķidrāka. Īpašajam aukstās zupas kefīram sāls jau ir pievienots, tāpēc jāuzmanās nepārdozēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.