Foto: Viktory Panchenko/Shutterstock

Biezā aukstā zupa – ļoti sātīga 0

Sastāvdaļas
• vārītas olas
• gurķi
• marinētas galda bietes
• daudz zaļumu (dilles, loki un citi)
• kefīrs

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaļumus samīca ar sāli, lai izveidojas tumši zaļa krāsa, tad pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu gurķi, olu un bietes, pielej kefīru. Pārkaisa zaļumus un rīvētu olu vai pievieno četrās daļās vai ripiņās sagrieztu olu. Zupa ir ļoti bieza un sātīga.

Ja tiks izmantotas paniņas vai vājpiena kefīrs, zupa būs šķidrāka. Īpašajam aukstās zupas kefīram sāls jau ir pievienots, tāpēc jāuzmanās nepārdozēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.