Foto – Shutterstock

Biezā pica ar kukurūzu un šķiņķi 0

Sastāvdaļas
• 500 g kārtainās rauga mīklas
• 120 g konservētas kukurūzas
• 150 g labi kūstoša siera
• 150 g šķiņķa
• 150 g krēmsiera
• sīpols
• ola
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mīklu mazliet atlaidina un izklāj pannā, uzlokot uz augšu maliņas, un sadursta ar dakšiņu. Sīpolu smalki sakapā, gaļu sagriež gabaliņos. Ar dakšiņu sakuļ olu. Bļodā sajauc šķiņķi, kukurūzu, sīpolu, sāli, melnos piparus, sakulto olu un krēmsieru. Pildījumu vienmērīgi izklāj picas pamatnē un cep +190 °C aptuveni 25 minūtes. Sarīvētu sieru uzkaisa picai un cep vēl piecas minūtes. Izņem no krāsns, ļauj 10–15 minūtes atdzist un sagriež gabaliņos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.