Foto: Tasha_Lyubina/Shutterstock

Svētdienas rīta biezās kefīra pankūkas 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 5
“Šis karš nav par teritoriju – 120 000 labu karavīru tur nav vienkārši tāpat!” Atklājas krievu ofensīvas patiesie mērķi 8
“Viņi bija piesprādzēti autosēdeklīšos un atstāti mašīnā…” Mammas izvēle par labu lūpu filleriem nogalina mazuli 3
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• glāze kefīra
• glāze miltu
• pusglāze sarīvētu ķirbju
• 2 olas
• 2 ēdamkarotes cukura
• šķipsniņa sāls
• eļļa cepšanai

Pagatavošana.
Atdala olu dzeltenumus no baltuma. Atsevišķi saputo dzeltenumus (ar cukuru) un baltumu. Saputotajiem dzeltenumiem pievieno kefīru, miltus, sarīvētu ķirbi un sāli. Visu rūpīgi izmaisa, beigās pievieno stingri saputotos olu baltumus. Gatavo mīklu atstāj uz 30 minūtēm uzbriest. Cep zeltainas pankūkas un pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

!!! Ja tiek izmantots vājpiena kefīrs, pankūku mīklai var pievienot arī mazliet skābā krējuma.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.