Foto-say7.info

Biezpiena cepumi “Aploksnītes” 0

Sastāvdaļas – 400 g biezpiena (5-9%), 200 g sviesta, 150 g cukura (+ cukurs pildījumam), 2 tējkarotes cepamā pulvera, 300–350 g miltu.

Pagatavošana.

TV24
Tos es gribu aizliegt! Maestro kategoriski iebilst pret viņa vārdā nosaukto Dziesmu svētku rīkošanu
Kokteilis
tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Kokteilis
TESTS. Izvēlies Ziemassvētku eglītes rotājumu, un mēs negaidīti precīzi atklāsim, ko tu no citiem klusībā slēp
Lasīt citas ziņas

Istabas temperatūras sviestu samaisa kopā ar 150 g cukura. Pievieno biezpienu, visu samaisa.

Pievieno miltus un cepamo pulveri, iejauc mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu izrullē 3–5 mm biezumā. Sagriež kvadrātiņos 8 x 8 cm.

Katrā kvadrātiņā ieber 1–2 tējkarotes cukura, savieno kvadrātiņa malas, veidojot aploksnīti. Malas kārtīgi saspiež kopā.

Cepamo pannu iesmērē ar sviestu vai izklāj ar cepampapīru. Virsū liek sagatavotos kvadrātiņus.

Cep 180 grādu karstumā 20–25 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.