Biezpiena deserts ar vīnogām 0

Sastāvdaļas – 30 g želatīna, 200 ml piena, 700 g biezpiena, 250 g krējuma, 200 g cukura, augļi pēc izvēles (šoreiz vīnogas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Želatīnu pārlej ar pienu, samaisa un noliek uz stundu malā.

Biezpienu, krējumu un cukuru ar mikseri sakuļ viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vīnogas (vai citus augļus pēc izvēles) sagriež mazos gabaliņos.

Uzbriedušo želatīnu silda uz uguns līdz 50 – 60 grādiem, bet nekādā gadījumā neļauj tam uzvārīties.

Visas sastāvdaļas savieno kopā, kārtīgi samaisa un pilda vēlamajā formā. Liek ledusskapī uz 4 – 5 stundām, lai sastingst.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.