Biezpiena deserts ar vīnogām 0

Sastāvdaļas – 30 g želatīna, 200 ml piena, 700 g biezpiena, 250 g krējuma, 200 g cukura, augļi pēc izvēles (šoreiz vīnogas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu
Lasīt citas ziņas

Želatīnu pārlej ar pienu, samaisa un noliek uz stundu malā.

Biezpienu, krējumu un cukuru ar mikseri sakuļ viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vīnogas (vai citus augļus pēc izvēles) sagriež mazos gabaliņos.

Uzbriedušo želatīnu silda uz uguns līdz 50 – 60 grādiem, bet nekādā gadījumā neļauj tam uzvārīties.

Visas sastāvdaļas savieno kopā, kārtīgi samaisa un pilda vēlamajā formā. Liek ledusskapī uz 4 – 5 stundām, lai sastingst.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.