
Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem. Jauka recepte brīvai dienai 0
1. Biezpienu saberž.
2. Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem sakuļ, pievieno miltus, mannu, sīki sagrieztas plūmes, apelsīna gabaliņus, vaniļas cukuru, biezpienu un saputotu olu baltumu.
Reklāma
Reklāma
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Zemnieks atrod 4 miljardu eiro vērtu zelta atradni, bet – paliek tukšā!
“Neatbraucām šeit vergot!” Ukrainas strādnieki atklāj patiesību par zemeņu lasīšanas fermu aizkulisēm
127
3. Rūpīgi samaisa, cepamformā ieklāj pergamentu, ieliek sagatavoto masu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī
35–40 minūtes.
4. Gatavu nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, dekorē.