Foto-say7.info

Biezpiena nūjiņas – garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 200 g biezpiena, 200 g cieta siera, 2 olas, zaļumi, 2 ķiploka daiviņas, rīvmaize, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Vācija izvirza ultimātu Krievijai: “Putinam ir 12 stundas, lai noslēgtu pamieru, pretējā gadījumā…”
Veselam
Vēlies dzīvot ilgāk? Ilgmūžības eksperts iesaka no uztura izslēgt 4 pārtikas produktu veidus
Labāk tos izslēgt no savas ēdienkartes! 5 produkti, kas kaitē aizkuņģa dziedzerim
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Zaļumus smalki sagriež.

Bļodā samaisa biezpienu un olas, pievieno rīvēto sieru un visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno zaļumus, caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus un visu samaisa.

Ja masa ir pārāk šķidra, pievieno nedaudz miltu.

No samaisītās masas veido biezpiena nūjiņas un apviļā tās rīvmaizē.

Nūjiņas cep sakarsētā pannā augu eļļā zeltaini brūnas no visām pusēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.