Foto-say7.info

Biezpiena nūjiņas – garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 200 g biezpiena, 200 g cieta siera, 2 olas, zaļumi, 2 ķiploka daiviņas, rīvmaize, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Zaļumus smalki sagriež.

Bļodā samaisa biezpienu un olas, pievieno rīvēto sieru un visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno zaļumus, caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus un visu samaisa.

Ja masa ir pārāk šķidra, pievieno nedaudz miltu.

No samaisītās masas veido biezpiena nūjiņas un apviļā tās rīvmaizē.

Nūjiņas cep sakarsētā pannā augu eļļā zeltaini brūnas no visām pusēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.